Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Fietsreparatie? Laat het vakkundig doen.

Naast twee fantastische showrooms, beschikken wij van Smit Brandhoff Tweewielers ook over twee compleet uitgeruste werkplaatsen voor de reparatie van tweewielers. In zowel Grootebroek als Enkhuizen hebben we gediplomeerde fietsenmakers staan die op de hoogte zijn van de laatste technieken.

Nederland is een echt fietsland, wie heeft er geen fiets? En dan kent u het allemaal wel: Een lekke band, een kapot voorlicht, ketting gebroken of een kapot zadel. Het zijn kleine klusjes waar we allemaal tegenop zien. De 1 regelt het zelf in een handomdraai. De ander vindt het al lastig om de banden zelf op te pompen.

Periodiek onderhoud, servicebeurt en reparatie

De werkplaatsen van Smit Brandhoff Tweewielers in Enkhuizen en Grootebroek staan voor uw tweewieler klaar. Ook als deze niet bij ons is gekocht. U maakt eenvoudig telefonisch een afspraak of komt langs bij ons in de winkel. Als wij weten wanneer u komt, dan kunnen wij u sneller helpen. Het is niet ondenkbaar dat er op gewacht kan worden wanneer het een kleine reparatie is. Dit is echter sterk afhankelijk van de drukte en hoeveel werk de uiteindelijke reparatie is.

Ook zonder afspraak de fiets repareren

Geen mogelijkheid om te bellen of een bericht te sturen? Rij gerust bij ons langs. Wij stellen uw bezoek zeer op prijs en helpen u graag zo spoedig mogelijk. Controleer wel even vooraf of we geopend zijn. Dit voorkomt dat u voor een dichte deur staat.

Plan een afspraak online!

In onderstaande online planmodule, plant u het onderhoud van uw tweewieler optimaal bij Smit Brandhoff Tweewielers.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief