Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Fietsreparatie? Laat het vakkundig doen.

Naast onze fantastische showroom, beschikken wij van Smit Brandhoff Tweewielers ook over een compleet uitgeruste werkplaats voor de reparatie van tweewielers. onze vakkundige fietsentechnici staan hier voor u klaar.

Periodiek onderhoud, servicebeurt en reparatie

De werkplaats van Smit Brandhoff Tweewielers in Grootebroek staat voor uw tweewieler klaar. Ook als deze niet bij ons is gekocht. U maakt eenvoudig telefonisch een afspraak of komt langs bij ons in de winkel. Als wij weten wanneer u komt, dan kunnen wij u sneller helpen. Het is niet ondenkbaar dat er op gewacht kan worden wanneer het een kleine reparatie is. Dit is echter sterk afhankelijk van de drukte en hoeveel werk de uiteindelijke reparatie is.

Ook zonder afspraak de fiets repareren

Geen mogelijkheid om te bellen of een bericht te sturen? Rij gerust bij ons langs. Wij stellen uw bezoek zeer op prijs en helpen u graag zo spoedig mogelijk. Controleer wel even vooraf of we geopend zijn. Dit voorkomt dat u voor een dichte deur staat.

Plan een afspraak online!

In onderstaande online planmodule, plant u het onderhoud van uw tweewieler optimaal bij Smit Brandhoff Tweewielers. 

  1. Kies de gewenste reparatiedatum.
  2. Kies tussen een servicebeurt, onderhoudsbeurt of diverse werkzaamheden. Doormiddel van de rechterkolom of bij opmerkingen geeft u aan of er aanvullende opmerkingen zijn.
  3. Maak het formulier compleet met uw contactgegevens en het merk/type van de fiets, heeft u de afspraak ook in uw agenda genoteerd?
  4. Op korte termijn sturen wij u een afspraakbevestiging per e-mail.
  5. De fiets kunt u brengen op de reparatiedag of de dag daarvoor. U krijgt een SMS met het reparatiebedrag als de fiets weer klaar voor u staat, u kunt de reparatie afrekenen bij het ophalen van de fiets.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief