Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

De Fietsenwinkel van Westfriesland

Een fiets kopen doet u toch veel liever in een fietsenwinkel bij u in de buurt? Advies op maat, even een proefrondje en uiteraard de exacte afstelling voor het beste fietsplezier. Tevens is het wel zo’n fijn gevoel dat uw fietsenmaker om de hoek zit. Mocht er wat mankeren aan de fiets, dan bent u in een mum van tijd bij uw fietsenspecialist. Smit Brandhoff Tweewielers Grootebroek onder leiding van John Brandhoff, helpt u graag snel en vakkundig.

Altijd de nieuwste modellen

De fietsenmaker van Westfriesland gaat met zijn tijd mee. Zo zijn we op de hoogte van trends in fietsland. Wij kunnen de meest toonaangevende fietsmerken en nieuwste modellen leveren. Heeft u een fiets in uw hoofd? Laat ons meedenken en laat u adviseren. Een aantal van onze klanten oriënteren zich vooraf op internet. Veelal wordt daar te veel naar de prijs gekeken en veel minder naar de kwaliteit of een model. Wanneer een fiets op internet beduidend goedkoper is dan in onze winkel, dan klopt er iets niet. Een oud model, beperkte service of bezorgkosten. Koopt u bij ons een fiets dan koopt u kwaliteit, het nieuwste model, standaard inbegrepen service en een stukje zekerheid.

Service, onderhoud en garantie om de hoek

Smit Brandhoff Tweewielers Grootebroek is een laagdrempelige fietsenwinkel. Kom eens geheel vrijblijvend langs. We vinden het fijn als u komt kijken en snuffelen in de winkels. Daarvoor zijn onze winkels. Schroom niet om uw vragen te stellen en wellicht uw print van uw internetoriëntatie te laten zien. Door open en eerlijk te zijn, hebben we al jaren een bestaansrecht opgebouwd. Dat willen graag nog lang voortzetten.

Tot ziens in onze winkel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief