Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Gazelle Van Stael V7

Van: € 849,00
€ 849,00

Extra opties

Voor advies op maat en het bestellen van deze fiets kunt u bellen met 0228-511333 of mailen met info@smitbrandhoff2wielers.nl. U bent ook van harte welkom in onze winkel voor het bekijken van een specifieke fiets of het maken van een proefrit.

Omschrijving

Retro is het nieuwe hip, en dat heeft Gazelle goed begrepen. De Gazelle van Stael is een stadsfiets / urban fiets met een zeer retro uiterlijk. In tegenstelling tot veel retroproducten is deze fiets helemaal nieuw en uitgerust met de nieuwste onderdelen. De fiets is geïnspireerd op de oude Gazelle Tour de France. 

De Gazelle van Stael heeft zoals de naam al doet vermoeden een sterk stalen frame. Dit frame kan heel veel hebben, waardoor je fiets lang mee zal gaan. De fiets is voorzien van een naafversnelling met 7 versnellingen, een Shimano Nexus Naaf. Deze naafversnellingen hebben zich reeds bewezen op huidige stadsfietsen en geven jou duurzame prestaties zonder dat je daar veel naar om hoeft te kijken. De fiets heeft velgremmen, spatborden en een aluminium kettingkast om compleet op pad te gaan.

Proefrit aanvragen!

Specificaties

Aantal versnellingen 7
Framemateriaal Staal
Merk Gazelle
Model Van Stael
Wielmaat 0

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief